Tag "имам Ахмад Ал Тајиб"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Историска декларација за мир, слобода и права на жените

Во документот кој на 4 февруари во Абу Даби го потпишаа папата Фрањо и големиот имам од Универзитетот Ал – Азхар Ахмад Ал Тајиб се осудува тероризмот и насилството и