Tag "Илхам Алиев"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата го пофали народот на Азербејџан за екуменските односи

На 2 октомври 2016 година попладне папата Фрањо во говорот до политичките и цивилните власти во центарот Хејдар Алиев го пофали народот на Азербејџан