Tag "Илија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Не плаши се да ја кажеш вистината за својот живот

Не плаши се да ја кажеш вистината за својот живот, не плаши се да станеш свесен за своите гревови

духовнитекстови Свет

Свети пророк Илија

Свети Илија живеел во IX век пред Христос, во време кое било особено тешко и оптеретено со многу неволји низ кои минувал неговиот народ.