Tag "изразувајќи го со тоа „значењето на својот живот и своите страдања како служење на Бога и браќата“. „Тоа се случува и при нашето крштение"

Врати се на почетна
Ватикан

Животот не престанува пред гробниот камен

Ајде со сето свое срце да навлеземе во тајната, која Литургијата на Црквата ни ја нуди во пасхалното тродневие и да ги доживееме страдањата, смртта и воскресението на Исус.