Tag "израел Палестина"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата апелира за ослободување на заложниците и влез на хуманитарна помош во Газа

Во поздравите до италијанските ходочесници, на крајот од Генералната аудиенција, Папата уште еднаш се осврна на драматичната ситуација на Блискиот Исток и упати апел за Украина и сите области ранети