Tag "Израел и Палестина"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Да молиме за Украина, Израел и Палестина

Папата Фрањо во среда 20 декември 2023 година ја одржа својата катехеза во салата Павле VI повика на молитва за Украина, Израел и Палестина и жртвите во Кина, и Гвинеја