Tag "Извор на милосрдието"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Милосрдието треба да биде вкоренето во срцата на луѓето

Сите се повикани да станат сведоци на Божјото милосрдие – рече папата Фрањо, примајќи ги на 10 март 2018 година членовите на здружението „Извор на милосрдието“,