Tag "затворот Дуе Палаци"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата до затворениците: Никогаш немојте да го потиснете светлото на надежта во себе

Потребна е култура на преобразба и затворениците никогаш не престануваат да бидат пред сѐ