Tag "Ефесјаните 5 8-9"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слово на животот, март 2023 година

„Живејте како деца на светлината! Зашто плодот на светлината се состои во сѐ што е добро, праведно и вистинито“ (Ефесјаните 5,8-9).