Tag "д-р Џовани Батиста Доглиета"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата именуваше нов директор на здравствената служба во Ватикан

Светиот Отец папата Фрањо во саботата на 18 јули го именува д-р Џовани Батиста Доглиета за директор на ватиканската здравствена служба, т.н. Fondo Assistenza Sanitaria.