Tag "д-р Роберто Бернабеи"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Италијанецот Барнабеи е новиот личен лекар на Папата

Светиот Отец именуваше свој личен лекар д-р Роберто Бернабеи професор по интерна медицина и геријатрија на Католичкиот универзитет Пресвето Срце во Рим.