Tag "Д-р Никол Питерсон"

Врати се на почетна
Свет

„Контрацепциска загатка“ и непосакуваните последици за здравјето на жените

Намалена апсорпција на хранливите состојки, долгорочни промени во мозочната активност и во однос кон светот како и промени во изборот на партнерот – тоа се некои од последиците