Tag "духовен тестамент"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Духовниот тестамент на почесниот папа Бенедикт XVI.

Текстот на духовниот тестамент, кој Јозеф Рацингер го напиша на 29 август 2006 година, го пренесуваме во целост.