Tag "Димитриевски"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов оствари средба со градоначалникот на Куманово Димитриевски

На 9 септември 2020 година Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. д-р Киро Стојанов ја посети општина Куманово. каде оствари средба со градоначалникот на Куманово, г-дин Максим Димитриевски.