Tag "Ден на животот"

Врати се на почетна
Свет

Папата го благослови „Денот на животот“ во Велика Британија

Папата Фрањо го испраќа својот благослов и молитви до учесниците на „Денот на животот“, кој Католичката црква во Англија и Велс го одбележа на 19 јуни.