Tag "Двете најголеми богатства во нашите животи се Господ и ближниот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Двете најголеми богатства во нашите животи се Господ и ближниот

Двете најголеми богатства во нашите животи се Господ и ближниот – порача папата Фрањо на светата Литургија во базиликата Свети Петар на 13 ноември 2016 година по повод Јубилејот на