Tag "Да се чува природата значи да се чува човечкиот род"

Врати се на почетна
Ватикан

Да се чува природата значи да се чува човечкиот род

Светиот Отец пред Генералната аудиенција во среда 1 јуни 2016 година се сретна со претставниците на Јунистичката установа од Лондон,