Tag "Да се вратиме на нашите соништа"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Имав три „ковид“ ситуации во мојот живот – болест, Германија и Кордоба

Ватикан њуз пренесува делови од книгата „Да се вратиме на нашите соништа“, која папата Фрањо ја напиша со новинарот Остин Ајвери, а во книжарниците ќе пристигне во декември. Дел од