Tag "Да го љубиме нељубениот"

Врати се на почетна
Свет

Папата го напиша предговорот за новата книга за Мајка Тереза

Папата Фрањо го напиша преговорот на книгата „Да го љубиме нељубениот“ која што на 22 јули 2016 година ја објави италјанскиот весник „Кориере дела Сера“,