Tag "да бидат едно"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување Свет

Слово на животот: За да бидат сите едно (Иван 17,21)

Со оваа најискрена молитва Исус за последен пат му се обраќа на Отецот. Знае да моли за она што му е најмногу при срце. Бог имено,