Tag "Даниела Баришиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов ја прими во проштална посета амбасадорката на Хрватска

Во Скопје, на 29 Август 2019 година, во бискупската резиденција Скопскиот бискуп и епарх Струмичко – скопски монс. д-р Киро Стојанов ја прими во проштална посета амбасадорката на Хрватска, Даниела