Tag "Дамир Стојиќ"

Врати се на почетна
Свет

Шеснаесет критериуми за разликување на вистинската љубов од заљубеноста

Како да се препознае вистинската љубов? Дон Дамир Стојиќ даде 16 критериуми според кои можеме да разликуваме вистинска љубов од заљубеност или дури занес.