Tag "Даласега"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Ние го градиме мирот, а не само моќниците со нивните преговори

Папата Фрањо го напиша предговорот на книгата „Правдата и мирот ќе се прегрнат“, која беше објавена од ватиканската издавачка куќа и веронскиот дневен весник L’Arena пред посетата на Папата на