Tag "Давор Топиќ"

Врати се на почетна
Вести Свет

Дон Давор Топиќ се прости од своите парохјани

На 5 јуни 2020 година на крајот од свеченото литургиско славење во 10.30 часот во Скопската катедрала монс. Киро Стојанов ја откри и благослови спомен плочата во сеќавање на посетата