Tag "г. Јосиф"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Средба на епископот Стојанов со митрополитот Јосиф во Лешочкиот манастир

Во четврток 24 февруари 2022 година Н.В.П. д-р Киро Стојанов, Скопскиот бискуп и Струмичко-скопски епарх, во склоп на Синодалниот óд, во манастирскиот комплекс Лешок оствари средба со митроплитот Тетовско-гостиварски г.