Tag "г. Тимотеј"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Средба на бискупот Стојанов со г. Тимотеј во Охрид

На 03 мај 2017 година во попладневните часови во Охрид, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх монс. д-р Киро