Tag "Г.г. Стефан Апостолска посета"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Архиепископот Стефан: Посетата на папата Фрањо претставува признание и почит кон државата и граѓаните

Во изјава за ТВ Тера Поглаварот на Македонската православна црква – Охридска архиепископија Г.г. Стефан оцени дека посетата на папата Фрањо на Македонија  претставува признание и почит кон државата и