Tag "Гуидо Марини"

Врати се на почетна
Свет

Новости за Светскиот ден на млади во Краков

Уште неколку дена до Светскиот ден на младите во Краков, се продолжува со подготовките за средбата со папата Фрањо со два милиони млади.