Tag "Гузман Карикури Лекур"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата напиша предговор за книга посветена на независноста на Латинска Америка

Изгледа Латинска Америка ја живее со вознемиреност и несигурност– напиша папата Фрањо во предговорот на новото издание на книгата „Сеќавање, смелост и надеж. Во светлината на 200 годишнина од независноста