Tag "Групата Света Марта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо ги прими членовите на Групата Света Марта

На 27 октомври 2016 година папата Фарњо ги прими членовите на „Групата Света Марта“ и кажа дека нивната група дава важен придонес во борбата против трговијата со луѓе