Tag "гробишта „Лаурентино“"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Никогаш да не се загуби сеќавањето и надежта

Помеѓу сеќавањето и надежта постои исто така трета димензија, а тоа е сегашноста.