Tag "Гречио"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Умереноста води до вистинска радост

Папата Фрањо во среда 20 декември 2023 година ја одржа својата катехеза во салата Павле VI посветена на првата пештера која ја подготвил и осмислил свети Фрањо Асишки уште во