Tag "Граунд зеро"

Врати се на почетна
Ватикан

Меѓурелигиска средба на Граунд зеро

Папата Фрањо по говорот во Стаклената палата на Обидинетите нации во Њујорк на 25 септември го посети Граунд зеро меморијалното место на терористичкиот напад на 11 септември 2001 година