Tag "градоначалник на Рим"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата Фрањо ја прими новата градоначалничка на градот Рим

Денес во светот на работата неопхпдно е хитно да се воспитува за да се следи светол и тежок пат на чесноста – стои на твитер пораката каде папата Фрањо на