Tag "Гоце Костов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Директорот на Радио Марија го прими во посета г-дин Харолд Фугер

Директорот на Радио Марија о. Гоце Костов на 29 септември 2021 година во просториите на радиото во Струмица го прими во посета аташе, претставник на Федералното Министерство за социјални работи,