Tag "Гоце Делчев"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов на гробот на синот на Католичката Црква – Гоце Делчев

На 04 мај 2017 во црквата Свети Спас во Скопје, делегација на Католичката црква во Република Македонија