Tag "гостилница"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Вистинската причина зошто „немаше место во гостилницата“ за Јосиф и Марија?

Божиќната приказна е многу позната за многумина од нас, но растењето со одредени слики може да го замагли нашиот поглед на она што всушност се случило пред повеќе од 2.000