Tag "господин Стефан"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов и монс. Јуришиќ остварија средба со Архиепископот на МПЦ-ОА г.г. Стефан

На 7 мај 2015 година во просториите на Македонската православна архиепископија во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија,