Tag "господин Баден Повел"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата се сретна со Здружението на италијанските скаути на плоштадот Свети Петар

Во саботата, на 13 јуни, претпладнето околу стотина илјади млади од Здружението на италијанските католички водичи и скаути на плоштадот Свети Петар се сретнаа со Светиот Отец.