Tag "Госпиќ"

Врати се на почетна
Вести Свет

Почина бискупот Миле Боговиќ

Бискупскиот ординаријат во Госпиќ ја известува јавноста дека поранешниот бискуп на Госпиќ-Сeњ, монс. д-р Миле Боговиќ почина во сабота 19 декември 2020 година, во Клиничикот болнички центар Риека.