Tag "гордост"

Врати се на почетна
духовнитекстови Размислување Свет

Понизноста – темел на светоста

Во онаа иста мера со која сум воздигната над ѕвездите, со неа најдлабоко се понизив. Спознав дека Бог горделивите ги исфрла од нивните престоли, а понизните ги подигнува.