Tag "Гордан Грлиќ Радман"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Охрид: Прославен празникот Пресвето Тело и Крв Христова

На 16 јуни 2022 година во Католичката црква „Свети Кирил и Методиј и свети Бенедикт“ во Охрид беше прославен празникот на Пресветото Тело и Крв Христова.