Tag "Гордан Грилиќ Радман"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими Министерот за надворешни и европски работи на Хрватска

Во среда, 15 јуни 2022 година, во Бискупската резиденција во Скопје, Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх, Н.В.П монс. д-р Киро Стојанов го прими во куртоазна посета Министерот за