Tag "Горансон"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими директорот на Шведска агенција за поддршка на верските заедници

На 4 јуни 2018 година во просториите на Бискупската резиденција во Скопје Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, го прими г-дин Аке Горансон,