Tag "Големиот имам"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата се сретна со Големиот имам Ал-Азхар

На 23 мај 2016 година во 12 часот во Апостолската палата Светиот Отец го прими во аудиенција Големиот имам Ал-Азхар, Ахмед Мухамед Ал- Тајеб.