Tag "големиот имам на универзитетот Ал-Азхар"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го прими големиот имам на Ал-Азхар

На 7 ноември 2017 година Светиот Отец во Ватикан го прими големиот имам на универзитетот Ал-Азхар, професорот Ахмад-Мухамад Ал-Тајиб со неговата придржуба.