Tag "големиот имам Ал Азхар"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Постои море на добра кои ја будат надежта во свет на мирот

Во изјавата на директорот на Канцеларијата за печат на Светиот Престол Матео Бруни објавена на 26 август се истакнува позитивната реакција на папата Фрањо за веста за основањето на Високиот