Tag "Годшиник 2021"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Објавени се Папскиот годишник 2021 и Годишник за статистика на Црквата 2019

Папскиот годишник 2021 и Годишник за статистика на Црквата 2019 на Ватиканската централната канцеларија за црковна статистика од крајот на март се достапни во книжарниците, објави Л’Осерваторе Романо на 25