Tag "Годишник"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Статистичка анализа за бројот на свештеници во светот

Новиот Годишник на Централната канцеларија за црковна статистика покажува дека бројот на свештеници во Африка и Азија постојано се зголемува, пренесува Ватикан њуз.