Tag "годишна средба"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Годишна средба на Радио Марија од Европа

На 2 март 2021 година виртуелно се одржа Европската годишна средба на директорите, претседателите и координаторите на Радио Марија во Европа. На средбата учество зеде и Радио Марија Македонија, преставувано